Unirea Dej a PROMOVAT dramatic în Liga 2. Gol la ultima fază şi bătaie generală la Zalău

Unirea Dej a promovat în Liga a II-a după un gol marcat în minutul 90+6 la Zalău.

A fost 1-1 scorul final, după ce Cătinean a înscris la ultima fază golul istoric pentru dejeni.

Iniţial, Onicaş a deschis scorul pentru gazde în minutul 60, iar Cătinean a înscris în prelungiri după o centrare din lovitură liberă a lui Florin Blaj. Cum în tur s-a încheiat 0-0, dejenii au promovat datorită golului marcat în deplasare.

“În primul rând, vreau să le mulțumesc conducerii și tuturor celor din staff, colegilor mei pentru această performanță și, nu în ultimul rând, soției mele pentru susținere. Am realizat asta prin multă muncă şi cu multă dăruire, am condus campionatul de la cap la coadă și, astăzi, s-a pus cireașa pe tort! Am arătat multora că se poate dacă vrei și muncești. Mister a fost fenomenal cu tot ce a implementat la echipă și astăzi am realizat cu adevărat ceva în fotbal. Mulțumesc tuturor pentru tot! Ne vedem în liga a doua!”, a fost mesajul lui Florin Blaj după meci, cel mai vechi jucător al Unirii.

Nervii au cedat, însă, pe final. La băncile de rezerve, un oficial al zălăuanilor a avut ceva de împărţit cu un reprezentant al Unirii Dej, iar lucrurile au degenerat. Imediat au intervenit jucătorii ambelor echipe în altercaţie şi totul s-a potolit doar după intrarea forţelor de ordine.

Golurile, dar şi incidentele de după meci le puteţi vedea pe pagina de facebook a Unirii Dej sau pe canalul de youtube al celor de la SCM Zalău. De asemenea, mai jos aveţi şi bucuria de după a meci a jucătorilor Unirii, care au primit pe gazon medaliile şi trofeul.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *