Telenovela caselor fără autorizație de pe Valea Fânațelor continuă. Consilier local: „Cea mai urâtă situație, să construiesi pe un viitor drum al orasului”

Pe Valea Fânațelor sunt 161 de case ridicate fără autorizație. Situatii asemanatoare exista si in alte cartiere ale orasului.„Sunt doua tipuri de clujeni, unii are ard toate etapele legale, castigul acestora este ca o sa aiba un imobil care respecta tot ceea ce este tehnic si siguranta, vor putea beneficia de orice avantaj legal, am a doua categorie, cei care cumpara un teren mult mai ieftin, in extravilan sau intravialn dar nu este urbanizat, fac o cladire si fara proiectanti, construiesc dupa ureche, dar casa nu va putea inscris in CF, poate fi demolata sau sanctionata. Pe Valea Fanatelor, cu siguranta, vor fi si case demolate. Cea mai urata situatie posibila e cand ti-ai construit casa pe un viitor drum al municipiului. Oamenii trebuie sa stie ca e necesar sa isi faca PUZ. PUG-ul general va fi gata, cu actualizarea, sper in 2022”, a declarat Radu Ratiu, consilier local si membru in Comisia de Urbanism, la ZIUA LIVE. Avocatul clujean Mate Adras a primit un răspuns de la Primăria Cluj-Napoca potrivit căruia pe Valea Fânațelor sunt 161 de case ridicate fără autorizație. Aceste case nu au fost încă demolate construcțiile ilegale, dar in 12 cazuri sunt referate.

1 thought on “Telenovela caselor fără autorizație de pe Valea Fânațelor continuă. Consilier local: „Cea mai urâtă situație, să construiesi pe un viitor drum al orasului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *