Un clujean cu simț civic a predat o lecție celor de la spații verzi spălând o bancă din Parcul Central plină de excremente de pasăre.

Un clujean a observat o bancă din Parcul Central plină cu găinaț de cioară și s-a pus să o spele. Firma care se ocupă de parcurile Clujului și cei de la Spații Verzi din cadrul Primăriei au uitat să își mai facă și treaba. 

Măcar am făcut un lucru bun pentru Cluj.

De cel puțin un an acea bancă era plină de gâniaț de cioară și toată lumea o ocolea. Arăta foarte inestetic așa că am luat atitudine. Azi de dimineață pe la 7:00 mi-am pus în rucsac:

– un burete de sârmă

– două tipuri de diluant

– o sticlă de alcool izopropilic

– două cârpe

și am pornit spre parc Am plecat însă cu frica în sân.

– Oare de la ce oră putem ieși afară? Știu că la 20:00 se dă „stingerea” dar oare la 7:00 dimineața putem circula pe stradă? 

– Dacă o să mă prindă vreun polițist în timp ce curăț banca, mi-oi lua vreo amendă că n-am autorizație de la primărie? Îmi asum și voi  plăti amenda.După ce am ajuns, m-am pus pe treabă. Nu am fost văzut decât de câțiva oameni care făceau jogging. Niciun polițist din fericire nu era pe-acolo”, a scris Cristian Ţone. 

6 thoughts on “Un clujean cu simț civic a predat o lecție celor de la spații verzi spălând o bancă din Parcul Central plină de excremente de pasăre.

  1. Attractive section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to
    assert that I get in fact enjoyed account your blog posts.
    Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *