Sergiu Leuce consilier USR Florești:Pădurile din partea de sud a Floreștiului trebuie protejată de dezvoltării imobiliare.

𝐏𝐚̆𝐝𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐮𝐝 𝐚 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐣𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚̆𝐫𝐢 𝐢𝐦𝐨𝐛𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐞.

💙 Propun asumarea unui calendar concret, din partea Consiliului Local Florești și a Primăriei Florești, pentru desfășurarea unui concurs de soluții în ceea ce privește pădurea de la Cetatea Fetei.

✅ Îmi asum responsabilitatea ca anul acesta să depun un HCL pentru organizarea unui astfel de concurs de soluții. Invit pe această cale colegii din Consiliul Local Florești să se alăture acestui demers.
Sunt convins că putem să lucrăm împreună.

❗ La cât de mult praf și poluare provocate de construcții și de trafic avem în Floresti și la ce densitate de clădiri, pădurile din partea de sud reprezintă nu doar o oază verde ci o chestiune de sănătate publică.
Pădurile parc trebuie prinse în noul Plan Urbanistic General și trebuie să devină realitate în acest ciclu electoral.

❗ În urma unei sesizări primite din partea unui floreștean, am făcut o vizită în pădure, în zona hașurată cu roșu, unde am descoperit un adevărat șantier. Astfel de lucrări, fără panou de informare, apărute peste noapte la liziera pădurii și crearea de drumuri noi prin pădure nu fac altceva decât să crească îngrijorare că s-ar putea să ne trezim cu pădurea tăiată încet, bucățică cu bucățică.

Am făcut sesizare la Politia Locala, ISC și am trimis o interpelare la biroul de urbanism al Primăriei pentru a afla ce este cu acest șantier și dacă are Autorizație de Construire.

95 thoughts on “Sergiu Leuce consilier USR Florești:Pădurile din partea de sud a Floreștiului trebuie protejată de dezvoltării imobiliare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *