Blocuri de 10 etaje și 700 de apartamente lângă padutea Hoia.Ecologiștii îi cer prefectului Tasnadi Szilard să anuleze autorizația de construcție pentru complexul imobiliar.

Ecologiștii clujeni îi cer prefectului să suspende autorizația de construire a unui ansamblu imobiliar cu 700 de apartamente ce urmează să fie construit lângă pădurea Hoia.Am depus o sesizare oficială prin care cer prefectului să suspende autorizația de construire emisă în ultimele zile de mandat ale fostului primar Șulea pentru investitorul imobiliar Vasile Salanță.Drumul prin pădure e gândit ca să servească drept drum de șantier și ulterior pentru traficul auto generat de acest ansamblu imobiliar cu 700 de locuințe, pentru blocuri de 10 niveluri. Drumul de șantier se bate cap în cap cu planurile Consiliului Județean de a extinde parcul etnografic cu alei pietonale, unde acum ar trece mașini de mare tonaj, dacă se realizează ansamblul imobiliar.Un alt ansamblu de 800 de locuințe, lipit de dezvoltarea imobiliară a lui Vasile Salanță, a fost deja suspendat de instanță, pe motiv că a expirat PUZ-ul pe baza căruia s-a dat autorizația de construire. Amintesc că pe câteva hectare bune s-au ras mii de copaci și vegetație, care deși lipite de pădure, se aflau în afara fondului forestier.

Am intervenit și atunci, dar miza acum e pe blocarea unui proiect imobiliar haotic, care pune o presiune mult mai mare pe pădure decât tăierile ilegale și legale.

Dacă inițial șeful Ocolului Silvic, Adrian Apostoaie, fost și poate actual partener de afaceri al lui Vasile Salanță, a spus că drumul e în regulă pentru Ziar de Cluj, acum recunoaște, după scandalul public, că e ilegal”, a transmis fostul deputat Adrian Dohotaru.

9 thoughts on “Blocuri de 10 etaje și 700 de apartamente lângă padutea Hoia.Ecologiștii îi cer prefectului Tasnadi Szilard să anuleze autorizația de construcție pentru complexul imobiliar.

 1. I’m really impressed together with your writing talents as
  neatly as with the format to your weblog.
  Is this a paid subject matter or did you customize it yourself?

  Either way keep up the excellent quality writing, it is uncommon to look a great
  weblog like this one today.

  Here is my webpage :: kannikar.com

 2. GooԀ day! This post could not be writtten any better!
  Reading this poѕt reminds mme of mү prеvoous
  room mate! He аlwaʏs kept tɑlking about this.
  I wіll forward tһƅis write-up to him. Fairⅼy certain һe
  wiⅼl have a good reаɗ. Thank yyou for sharing!

  Feel free tο visit my web-site :: sablon satuan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *