Mașina consilierului judetean PMP Călin Cosma a fost vandalizată.

Duminică seara, o persoană necunoscută a vandalizat mașina consilierului județean PMP, din cadrul Consiliului Județean Cluj, Călin Ovidiu Cosma. Mașina se afla în parcarea blocului în care Călin Cosma locuiește.

”Mi-am găsit mașina zgâriată. Este vandalizată pe fiecare parte. Nu știu cine a fost dar am bănuieli. Am sunat la 112 și polițiștii mi-au spus să mă duc să depun o reclamație”, ne-a realatat Călin Cosma.

Consilierul județean bănuiește că totul i se trage de la dezvăluirile făcute de ele despre mafia existentă la Administrația Bazinală Someș Tisa Cluj. Călin Cosma a ridicat problema de la ABA Cluj, și a deversărilor masive de dejecții mensajere, în apele râului Someș, în cadrul unei ședințe a Consiliului Județean Cluj.

Soția lui Cosma, Anamaria, a fost director la Sistemul de Gospodărire a Apelor Cluj, iar la un moment dat a acuzat faptul că a fost secchestrată în biroul de actulul director al Administrației Bazinale Cluj, Ovidiu Vișan.

A fost deschis un dosar penal

Procurorii clujeni au demarat o anchetă împotriva directorului Administrației Bazinale Someș Tisa, Ovidiu Vișan (FOTO), numit politic la presiunea PNL Cluj. De altdel, după venirea PNL la putere, Administrația Națională Apele Române a fost puternic politizată, reprezentativ fiind cazul inginerului Ianculescu de la Apele Române Mureș.

Potrivit unor surse judiciare, Ana Maria Cosma, o angajată a acestei instituții, a refuzat să mușamalizeze o poluare a râului Someșul Mic, drept pentru care a fost supusă la presiuni. Plângerea penală întocmită de Cosma a fost înregistrată la Parchet, în data de 30 decembrie 2020.

În plângere se arată că directorul Vișan era mai interesat de mușamalizarea situației, legată de deversarea de la stația de epurare a Companiei de Apă Cluj, director în râul Someș.

Una dintre fotografiile realizate la fața locului de inspectorii de la Administrația Bazinală Someș Tisa a ajuns la directorul național adjunct al Administrației Naționale a Apelor Române, Flaviu Radu. Din acest motiv, directorul de la Cluj, mai mic în funcție a demarat o vănătoare de vrăjitoare și s-a comportat ca un veritabil funcționar comunist al sistemelor represive.

Fotografia care a ajuns la București, și pe care angajata Cosma a recunoscut că a trimis-o, în virtutea faptului că directorul național a întrebat despre problemă, a fost analizată inclusiv la modul în care apăreau firele de iarbă.

13 thoughts on “Mașina consilierului judetean PMP Călin Cosma a fost vandalizată.

  1. This is the perfect website for everyone who wishes to
    understand this topic. You know a whole lot its almost hard to argue with you (not that I really will need to?HaHa).
    You definitely put a new spin on a topic which has been written about for ages.
    Excellent stuff, just wonderful!

    Feel free to visit my web blog … Blast Classic Desktop AC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *