Omul de încredere al liberalului Tișe,,e plin de timp liber în timpul serviciului ,, Pensionarul de lux Cotârlă se plimbă prin oraș în timpul când ar trebui să muncească pentru binele judeţului.

Un mare șef de la Consiliul Județean Cluj, pensionar de lux și angajat pe bani frumoși tot la stat, pleacă din timpul serviciului pentru a-și luat copilul de la școală. Asta înseamnă că fie are timp prea mult și nu are de lucru, fie este ținut în brațe de șefii CJ Cluj.

Este vorba despre celebrul comisar Călin Cotârlă (foto), de la Serviciul Secret al Poliției Române, SIIPI Cluj. După ce s-a pensionat pe repede înainte, Cotârlă a fost angajat la Consiliul Județean Cluj, pe funcție importantă. Instituția este condusă de Alin Tișe.

Dacă nu știți, văr spunem noi, Cotârlă este un pensionar de lux, fiind fost ofițer la Serviciul Secret al Ministerului de Interne, având venituri cumulate din pensie și din salar în sumă de 171.000 de lei, adică peste 14.000 de lei, lunar. După ce a devenit un pensionar special, Cotârlă a fost angajat de Alin Tișe la Consiliul Județean Cluj, cu un salariul net anual de 101.762 lei.

Surse de maximă încredere ne-au comunicat faptul că omul de încredere al lui Alin Tișe, poate fi văzut foarte des pe strada Avram Iancu, din Cluj Napoca, unde funcționează o școală, în timp ce își ia copilul de la școală.

Cotârlă a refuzat să răspundă. Îl vom întreba pe Alin Tișe

Zilele trecute, mai exact miercuri 24 februarie 2021, Cotârlă a fost fotografiat și filmat în zona centrală a Clujului, în timp ce își lua copilul de la școală. Asta nu ar fi nicio problemă. 

Singura problemă ar fi legată de faptul dacă pensionarul special, devenit funcționar public important, are bilet de voie atunci când pleacă de la locul de muncă. Și se mai ridică o problemă morală. Dacă funcționarul Cotârlă are atât de mult timp liber, de ce a mai fost nevoie să fie angajat la o instituție atât de importantă ca și Consiliul Județean Cluj.

Departamentul de Investigații de la Foaia Transilvană l-a contactat pe Călin Cotârlă dar acesta nu a răspuns apelurilor noastre. După mai multe insistențe comisarul pensionat și reangajat la stat, ne-a comunicat să ne adresăm Serviciului de Relatii Publice din cadrul CJ Cluj.

1 thought on “Omul de încredere al liberalului Tișe,,e plin de timp liber în timpul serviciului ,, Pensionarul de lux Cotârlă se plimbă prin oraș în timpul când ar trebui să muncească pentru binele judeţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *