Emil Boc acuze dure după numirea prefectului UDMR: Eu sunt fără cuvinte. E un gest de sfidare fără precedent. Noul prefect să respecte simbolurile naționale.

Emil Boc este un car de nervi după ce Ludovic Orban a decis ca prefectul Clujului să fie un politician UDMR. Acesta îl acuză pe Orban de sfidare la dresa celei mai importante organizații PNL din România.Emil Boc la Radio, în această dimineață: „Eu sunt fără cuvinte. E un gest de sfidare fără precedent a conducerii PNL, față de organizația PNL Cluj. Eu am fost președinte la acest partid din 2005 până în 2012, șapte ani de zile, dar niciodată Clujul nu a fost umilit… ca de altfel niciodată ca președinte de partid nu am umilit organizațiile politice care au adus scor politic la partid. Clujul, că le place unora, că nu le place, a adus cele mai multe voturi, în zestrea generală a PNL la toate alegerile.Organizația care aduce cele mai multe voturi pur și simplu a fost umilită și asta este o palmă dată tuturor colegilor mei din PNL, care au muncit cu bună credință, ne-am străduit să ne facem datoria la toate tipurile de alegeri, iar conducerea centrală a partidului m-a sfidat.S-au trecut niște linii roșii la Cluj în relația dintre conducerea centrală și PNL Cluj. Asta este, repet, vocea unanimă a tuturor colegilor. Nemulțumirea este generală față această sfidare a performanțelor politice ale PNL. Asta este cruda realitate pe care o trăim.

1 thought on “Emil Boc acuze dure după numirea prefectului UDMR: Eu sunt fără cuvinte. E un gest de sfidare fără precedent. Noul prefect să respecte simbolurile naționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *