Florești și eternele probleme:Mașina de salubritate era să cadă în râpă din cauza străzilor impracticabile. Consilierul local Marius Todoran a avut o poziție tranșantă.

În ședința de vineri a Consiliului Local Florești a fost discutată situația străzilor care urmează să fie preluate în domeniul public. Cu acest prilej, consilierul local USR Todoran Marius Iosif a dezvăluit că pe strada Răzoare era să cadă în râpă mașina de salubritate.

Acesta a cerut ca dezvoltarea urbană să fie de acum înainte diferită de ce s-a făcut până acum, să se dezvolte străzile și cu spații necesare serviciilor.

”Drumul e foarte greu practicabil. Trebuie să se facă o amenajare imediată, să se aducă drumul la o stare practicabilă. Pe hartă, sunt multe parcele care inițial erau mai mari și acum apar deja dezmembrate în parcele mai mici, pentru viitoare case și locuințe”, a declarat consilierul local Todoran Marius.

Primarul Bogdan Pivariu a menționat că proiectele de hotărâre aprobate astăzi sunt un prim pas juridic necesar în vederea modernizarea străzilor.

”Nu putem desfășura acțiuni din bani publici pe un domeniu care nu este al domeniului public. Am fost în zonă, iar astăzi acolo au devenit lucrurile practicabile. Știm că cei de acolo au nevoie de acest drum. Dezvoltarea ulterioară se face prin PUG și ce va urma. Va fi o modernizare”, a spus edilul.

Totuși, întrebat concret când se vor moderniza străzile preluate în domeniul public, Bogdan Pivariu nu a putut să ofere un răspuns concret. Acesta a explicat că totul depinde de adoptarea bugetului.

Consilierii locali au cerut și ca pe viitor, toate imobilele de mari dimensiuni dezvoltate să fie prevăzute cu drumuri adecvate.

1 thought on “Florești și eternele probleme:Mașina de salubritate era să cadă în râpă din cauza străzilor impracticabile. Consilierul local Marius Todoran a avut o poziție tranșantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *