Găștile de golani din Florești au devenit o problema reală, agresează fizic și verbal oamenii și nimeni nu ia nici o măsură.

Cel mai recent incident de gen a fost relatat într-o postare pe un grup de socializare de către o doamnă care explică ceea ce s-a întâmplat în stația de autobuz Bucium pe linia M21.

,,Vă rog frumos cei care ați fost în seara aceasta în stație la M 21 pe Bucium la ora 20.30 și ați văzut gasca de golani care s au legat de copii de 15 ani să îmi scrieți în mesaj privat. ACEȘTI GOLANI NU POT SĂ ÎȘI FACĂ AȘA DE CAP FĂRĂ SĂ NICI UN MOTIV. Pe viitor putem fi noi victime. Trebuie da ți pe mâna poliție doar cu ajutorul vostru cei care ați fost martori la eveniment. Copii așteptau autobuz sa vină acasă. 😔😔😔😔😔,,

Pe această cale solicităm Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Primăriei Municipiului Cluj-Napoca care are în subordine Politia Locală, Postului de Poliție Rurală Florești, Primăriei Florești care are în subordine Poliția Locală Florești, să asigure la orele de vârf cel puțin o monitorizare a stațiilor de autobuz, o monitorizare a parcurilor de pe raza comunei Florești, credem cu tărie că siguranța copiilor noștri și a noastră ca cetățeni primează.

Politia Locală cred că ar trebui sa fie mult mai implicată în combaterea infracționalității nu să fie limitată în a amenda ,,băbuța care vinde leuștean,, pe marginea drumului.

Spre exemplu în comuna Florești unde Politia Locale este aproape inexistentă și unde agresiunile verbale și fizice asupra locuitorilor venite din partea unor găști de rromi s-au intensificat în ultima perioadă este imperios necesară luarea unor masuri pentru a proteja populația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *