Senatoarea Diana Șoșoacă se teme să nu fie OTRĂVITĂ în Parlament: ‘Mă uit sub scaun, am ajuns să nu mai miros flori’ Noi suntem de părere că și extratereștrii i-au pus gând rău.

Senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă a declarat, miercuri seară, că i s-a atras atenția să aibă grijă în Parlament, să se ferească pentru a nu fi otrăvită.

,,Am ajuns să mă uit sub scaun, să nu fiu otrăvită, așa cum a pățit Doina Pană. mi s-a atras atenția să nu mănânc de acolo, să nu beau apă de acolo, am ajuns să nu mai miros florile, să nu mai primesc o carte“, 

Jurnalistul Stelian Tanase se întreabă de ce Diana Șoșoacă nu demisionează pentru a scăpa de pericole.

Am ales pentru azi la rubrica ” Să stăm de vorbă” un foarte scurt citat dintr-o declaratie de ultimă oră a senatoarei Diana Șoșoacă – plin de fantezie și umor. Respectiva are viziuni, se dă victima unei incercări de otravire. Cineva vrea să o rupa de românii ei! Vedem aici o psihodramă dostoievskiană.

Intreb dacă nu ar trebui – în fața evidențelor- să mearga la consult la cabinetul medical al Parlamentului unde există un doctor psihiatru? Sau ar trebui internată direct la Bălăceanca, fiind vorba de un caz grav?

O variantă ar fi să rămîna acasă, chiar să isi depună mandatul, dacă în Senat o pîndesc atîtea pericole. De ce ar risca!? Ea nu e om!? Cunoaștem curajul Dianei Șoșoaca, așa că mă îndoiesc că va accepta să lipsească de la datoria ei față de poporul care a ales-o. Rezon!

1 thought on “Senatoarea Diana Șoșoacă se teme să nu fie OTRĂVITĂ în Parlament: ‘Mă uit sub scaun, am ajuns să nu mai miros flori’ Noi suntem de părere că și extratereștrii i-au pus gând rău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *