La Florești strada ,,o ia la vale,,

Un floreștean a sesizat pe o rețea de socializare faptul că pe stradă Valea Gârbăului o bucată din stradă s-a surpat di cauza săpăturilor realizate pentru construcția unui bloc.

Într-un comentariu al fostul consilier local Doru Matei, ne spune că în vechiul PUG acea zonă era reglementată pentru imobile cu regim de înălțime de maximum P+1E, iar vechea administrație a ignorat acest lucru.

Pe acest motiv, în PUG-ul vechi acolo era prevăzut maxim P+1, însă Șulea a ignorat aceste specificații date de specialiști așa ca a dat autorizații fără număr.“, a scris Doru Matei într-un comentariu.

,,Ca in floresti nu este nici unde !
Oare ce asteapta autoritatile, sa plece drumul de tot sau blocul? Sau…. Sa moara cineva sa gasesca vinovatul…..
Nu se autosesizaza nimeni?
Chiar este tara lui Papura Vodă,,a scris Kelemn Csaba autorul postării inițiale cel care a sesizat problema și care este locatar în blocul din spatele șantierului.

Acesta ne-a declarat că se teme pentru viața familiei lui având în vedere că există posibilitatea ca și blocul în care locuiește să sufere de pe urma acestor alunecări de teren.

Acesta roagă autoritățile să urgent măsuri pentru a stopa eventual construcția acelui bloc și de a efectua lucrări de rigidizare până nu va fi prea târziu acesta mai subliniază faptul că există la modul cum evoluează situația există posibilitatea să asistăm la o adevărată dramă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *