Ovidiu Cîmpean omul din spatele proiectelor de succes ale Primăriei Cluj-Napoca.

Ovidiu Vasile Cîmpean eate director Direcția Dezvoltare Locală și Management Proiecte în cadrul Primăriei Cluj-Napoca și omul care reușește să implementeze proiectele benefice pentru urba noastră.

În primă fază ne-am putea lăsa induși în eroare de tinerețea lui, dar urmărind proiectele de dezvoltare la care a luat parte fiind un factor determinant în implementarea lor ne reconsiderăm imediat poziția.

Ovidiu se face responsabil de unele dintre cele mai importante proiecte cum ar fi Parcul Central, clădirea Cazino, strada Molar Piuariu (prima stradă smart din România) este omul care a realizat o mare parte a strategiilor care au transformat Clujul într-una dintre cele mai dezvoltate și mai dinamice comunități din această regiune a Europei. Și-a legat numele de proiecte precum cel al modernizării transportului în comun prin achiziția de autobuze electrice, troleibuze și tramvaie moderne, de cel al centurii metropolitane, de realizarea unor parcuri sau de modernizarea unor scoli și licee.

A demarat și coordonat mai multe concursuri internaționale de soluții prin care se regândesc spațiile publice din Cluj-Napoca: pietonalizarea străzii Kogălniceanu și a străzilor adiacente, reamenajarea malurilor Someșului, a zonei Cetățuie, a parcului Feroviarilor.

În 2020 Ovidiu Cîmpean a candidat din partea PNL Cluj pentru un loc în Parlamentul României, dar nu a fost cu noroc deși Ovidiu se califica pentru o astfel de demnitate publică, cu alte cuvinte și în spirit de glumă exista riscul major să facă treabă lucru rar întâlnit în delibaritivul național.

Ne bucurăm că primarul Emil Boc reușește să atragă în imediata lui apropiere oameni competenți și buni profesioniști care aduc un real beneficiu urbei noastre prin profesionalism și dedicare.

Noi nu putem să spunem nimic altceva decât ,,la cât mai mulți tineri în administrație,,

Ne propunem ca în perioada următoare să prezentăm cât mai mulți funcționari publici performanți care fac lucrurile să se miște într-o direcție benefică pentru noi toti.

Să nu credeți că pe cei care ,,taie frunze la câini,, i-am uitat, lor le-am pregătit o rubrică separată.

1 thought on “Ovidiu Cîmpean omul din spatele proiectelor de succes ale Primăriei Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *