Alin Tișe, după ce PNL Cluj a fost evacuat de la masa puterii: „Mă încearcă o lehamite profundă”

Președintele Consiliului Județean Cluj a reacționat după ce liderii coaliţiei de guvernare au decis în ședința de, luni seară, că noul prefect al Clujului va fi numit de UDMR.

Mă încearcă o lehamite profundă, nu mă surprinde ceea ce au decis, pentru că nu am nicio așteptare de la actuala conducere a Partidului Național Liberal. Deci, nu sunt surprins de nici o decizie pe care ei o iau. Aștept ca partidul să intre într-un proces de congres în acest an, pentru a se decide ce se întâmplă cu acest partid.

Se va merge în continuare pe acest sistem de luare a deciziilor și de impunere a lor, sau se va merge pe o altă echipă, pe o altă gândire a viitorul pentru următorii ani. Voința majorității va decide, și atunci fiecare dintre noi vom ști pe ce drum mergem din punct de vedere politic pe mai departe”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj.

Potrivit surselor, prefectul de Cluj Mircea Abrudean vizează în acest moment poziția de secretar general adjunct al Guvernului condus de Florin Cîțu, după ce premierul l-a numit īn fruntea SGG pe gorjeanul Tiberiu Horațiu Gorun. Despre numirea lui Abrudean ca secretar general adjunct al Guvernului, Tișe susține că, la fel ca până acum, nu știe nimic de la nivel central despre ce urmează să se întâmple.Nu am fost noi întrebați ca organizație nici atunci când s-a numit un ministru de la Cluj (Adrian Oros, ministrul Agriculturii – n.red.). Repet, nu mă surprinde nimic pentru că nu mai am nicio așteptare de la acești oameni”, a mai adăugat președintele forului administrativ județean.

1 thought on “Alin Tișe, după ce PNL Cluj a fost evacuat de la masa puterii: „Mă încearcă o lehamite profundă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *