Jurnalist prezent la incendiul de zilele trecute de la Matei Bals il acuza pe presedintele K W Iohanis:a simt ca in Corea de Nord.

Jurnalistul Cristian Popovici de la A3 a descris pe retelelede socializaremomentul in care presedintele tarii K W Iohanis si-a facut aparitia la Matei Bals.

,,Sunt in curtea Institutului Matei Bals, unde a avut loc tragedia.Vine presedintele.Jurnalistii au fost selectati si primiti inauntru, fara camere, fara a putea pune intrebari.

Practic voi fi martor al discursului acestuia, a vizitei de imagine de imagine pe care o face.Ne este interzis de echipa de comunicare sa-i adresam intrebari, nu care cumva sa il deranjam.

Nu stiu de, ce dar ma simt ca in Corea de Nord,,

Cu acest tip de comportament din partea presedintelui in relatia cu presa suntem oarecum obisnuiti, ma rog cat te poti obisnui sau mai degraba am acceptat, dar cu un asemenea comportament cand o tara sta cu ochii atintiti in televizor pentru a afla informatii nu ne putem obisnui si accepta.

nu putem accepta ca acea vizita nu a fost nimic altceva decat o miscare cinica de imagine lipsita de cel mai mic sentiment natural, uman.

Drept dovada astazi presedintel isi rasfata corpul prezidential la schi.

1 thought on “Jurnalist prezent la incendiul de zilele trecute de la Matei Bals il acuza pe presedintele K W Iohanis:a simt ca in Corea de Nord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *